Rustige en vriendelijke camping voor rustzoekers

Ruim 70 kampeerplaatsen in een prachtige natuur.

Houdt u van kamperen tussen Drenthe en Friesland
en natuur maar wel op een rustige camping?

In Nederland zijn er vele verschillende campings te vinden. Groot tot klein en drukke tot rustige campings. Bent u opzoek naar een rustige kleinschalige SVR camping tussen Drenthe en Friesland midden in de natuur? Een camping die geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen of ouderen? Camping Rotandorp in Noordwolde is dan de geschikte camping voor u.

Mooi kampeerplekken met veel groen

Onze rustige en gezellige camping heeft ruim 70 plaatsen van 120 vierkante meter, verdeeld over acht gevarieerde en beschutte veldjes. Op het terrein treft u veel groen aan. Dat betekent ook dat er veel vogeltjes zijn. De veldjes zijn goed onderhouden, hebben een prima grasmat en de drainage zorgt er voor dat u droge voeten houdt. Op uw plekje mag één auto bij tent of caravan staan. Als u met uw camper wilt kamperen zijn deze veldjes geschikt voor een camperplaats. Neem alvast een kijkje op de plattegrond en zoek een plekje dat bij u past.

De camping is gelegen in een fantastische omgeving, o.a. Nationaal Park Drents Friese Wold. Heeft uitgebreide speelvoorzieningen, Wifi en kabel tv mogelijk op een aantal plaatsen. Er is een gezellige kantine met terras, met Plate service. Verlicht terrein, beveiligd met slagbomen. Vanaf de camping is zwembad en natuurbad op 4 km. afstand. Wilt u voordelig kamperen? Bekijk eens onze arrangementen of seizoenplaatsen.